MoreAmore Thin Skin

0.57 

Izberi količino

Šifra: I2-E29095 Kategorije: , , , ,
Lastnosti izdelka
Tip kondomatanjši
Dolžina [mm]180
Širina [mm]53
Debelina [μm]50
Količina [kom]10, 25 ali 50
ZnamkaMoreAmore
Opis izdelka

Maksimalni občutek je maksimalni užitek s super tankimi lateks kondomi!

Thin skin kondomi so narejeni iz super tankega kakovostnega silikona in ponujajo maksimalen užitek in občutke. Počutili se boste kot, da kondoma niti ne nosite, hkrati pa vam bo ta zagotavljal popolno zaščito in varnost. Kondom je izredno močan, kljub temu, da je lateks tanek in ustreza vsem varnostnim zahtevam, zato brez skrbi. Nataknite si kondom v katerem boste lahko na varen način resnično uživali.

Kondomi so lubricirani s silikonskim oljem, so ravne oblike, v širino merijo 5,3 cm, v dolžino pa 18 cm in so prozorne barve. Tekstura je gladka, debelina 50 mikronov, pakirani pa so v kvadratno folijo. 

Kondomi so narejeni iz gladkega, mehkega in visoko kvalitetnega lateksa ter imajo prijeten vonj. Lateks pa je lahko tudi alergen, zato se uporabi lateks kondomov v primeru alergije izognite, saj v sicer redkih primerih pa vendarle, alergija na lateks lahko pripelje tudi do anafilaktičnega šoka.

Kondomi vsebujejo dodatno količino lubrikanta, kar omogoča večje udobje in med uporabo preprečuje poškodbe kondoma, dodatno pa zagotavlja tudi več zabave. Če si boste želeli uporabiti še več lubrikanta, pa se prepričajte, da je vaš izbrani lubrikant primeren za uporabo z lateks kondomi. 

Kvaliteta je najpomembnejša lastnost kondoma, saj ne glede na to kako čudovito, smešno ali inovativno kondom izgleda ter koliko užitka nudi, je pri tem najpomembnejša varnost kondoma in zagotovilo, da se med uporabo ne bo poškodoval ali strgal. MoreAmore kondomi so pred pakiranjem v ta namen elektronsko testirani, vsak kondom pa je predno odide iz tovarne kar trikrat testiran, da uporabniku lahko zagotovi maksimalno varnost. Znamka si pri izdelavi prizadeva tudi za  obnovljivost materialov in k minimalnemu učinku proizvodnje na okolje. Uporabljajo recikliran papir, kondomi so narejeni iz naravnega lateksa, zaradi varnosti pa so zapakirani v aluminijasto folijo.

 

Plačilo in dostava

Metode plačila:

Plačilo po povzetju   
Plačilo s kreditno kartico   
Plačilo s PayPal sistemom   
Plačilo z UPN nalogom   

Dostava:

Naročila oddana do 13. ure so odposlana še isti dan. 
Uradni rok dostave je do 3 dni, večinoma pa je pošiljka pri vas že naslednji dan.
Dostava Vrednost naročila Cena  
 osebni prevzem   brezplačno  
Kurirska služba GLS
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
 
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Poštno ležeče
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Količinski popusti
Količina Popust
2 izdelka ali več 5%
5 izdelkov ali več 10%
0