-28%

Vaginalne kroglice za utrditev mišičnega dna Pelvix Concept

32.40 

Šifra: I2-E24338 Kategorije: , ,
Lastnosti izdelka
Vsebina3x uteži | 1x vaginalna kroglica
ZnamkaFemintimate
Opis izdelka

Vaginalne kroglice za utrditev medeničnega dna Pelvix Concept so oblikovane posebej za ponovno učvrstitev in draženje vaših medeničnih mišic. Izdelek je upodobitev popolnega sožitja med kitajskimi kroglicami in vaginalnim stožcem. So rezultat sodelovanja med ginekologi in urologi iz številnih držav, ki so opravili obsežne raziskave v katerih so preučevali prednosti in slabosti različnih naravnih metod utrjevanja in okrepitve medeničnega dna (npr. japonskih kroglic in vaginalnih stožcev), ki jih je moč najti na svetovnem trgu. S skupnimi močmi so odkrili nekoliko drugačno metodo, ki popolnoma ustreza vsem terapevtskim zahtevam po učvrstitvi vagine in sliši na ime Pelvix Concept.

Prednosti izdelka:
• narejen je iz zelo kakovostnega, medicinsko razgradljivega silikona
• učvrsti mišice medeničnega dna
• izboljša elastičnost in moč mišic medeničnega dna
• uspešno preprečuje uhajanje urina
• poskrbi za zdravo in zadovoljujoče spolno življenje

Kaj lahko pričakujete?
Krepitev mišic medeničnega dna s pomočjo izdelka Pelvix Concept vključuje izvajanje različnih vaj s katerimi boste lahko izboljšali moč in elastičnost vaših mišic ter tako povečali tudi zaporno moč sečne odprtine in posledično preprečili uhajanje urina. V primeru, da boste izdelek od 1-4 mesecev uporabljali le 15-20 minut dnevno in se redno držali rutine, boste lahko dosegli opazno izboljšanje.

Kakšen je postopek uporabe izdelka?
• Za začetek bo najbolje, da si kroglico v nožnico vstavite na enak način kot tampon in to brez kakršnihkoli uteži. V nožnici jo poskušajte zadržati približno 15 minut. Med tem časom se prosto gibajte ali stojte, izogibajte pa se sedenja in ležanja. Vaša medenica se bo nekoliko spustila, zaradi česar bo prišlo do spontanega refleksa, katerega rezultat bo krčenje mišic medeničnega dna. Slednje se je v praksi izkazalo kot zelo učinkovita vaja za krepitev mišičnega dna.
• Vajo ponavljajte toliko dni, kolikor časa bo vaše telo potrebovalo, da se popolnoma privadi na težo kroglice, ki jo vstavite v nožnico, in jo bo tam lahko tudi zadržalo.
• Ko se bo vaše telo privadilo zadrževanju kroglice, jo lahko naslednji počasi odvijete (kot pokrovček od kreme) in vanjo položite najlažjo, 9 gramsko kroglico, in izdelek nato na enak način zaprete.
• Telo počasi navajajte na težo najlažje kroglice. Postopek ponavljajte in postopoma povečujte težo notranje kroglice, vse dokler vaše medenično dno ne bo zmožno zadržati tudi najtežje kroglice.

Plačilo in dostava

Metode plačila:

Plačilo po povzetju   
Plačilo s kreditno kartico   
Plačilo s PayPal sistemom   
Plačilo z UPN nalogom   

Dostava:

Naročila oddana do 13. ure so odposlana še isti dan. 
Uradni rok dostave je do 3 dni, večinoma pa je pošiljka pri vas že naslednji dan.
Dostava Vrednost naročila Cena  
 osebni prevzem   brezplačno  
Kurirska služba GLS
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
 
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Poštno ležeče
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Količinski popusti
Količina Popust
2 izdelka ali več 5%
5 izdelkov ali več 10%
-28%
0