45% popust na narebrene kondome

Rok dobave

Povprečni rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi je en teden. V kolikor izdelka ni na zalogi, vam to sporočimo po oddanem naročilu.

 

V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri in so naročeni izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave za katerega je zavezana kururska služba GLS je 3 dni.

 

Stroški dostave

Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR v kolikor je znesek naročila nižji od 25 EUR. Pri naročilu nad 25 EUR stroški pošiljanja znašajo le 2,20 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 50 EUR.

 

Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč v skladišču podjetja Spletna Fuzija d.o.o. (Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani), vsak delavnik od 9-16 ure. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 041 685 757 in se dogovorite za točno uro prevzema.

 

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo tri načine dostave:

 

Dostava s kurirsko službo GLS: Pošiljko vam na izbrani naslov dostavi kurir GLS. Ob oddaji naročila ne pozabite navesti svoje telefonske številke, na katero vas kurir obvesti o času dostave paketa. Ob vikendih in dela prostih dnevih kurirska služba GLS ne dostavlja.
V primeru, da ste izbrali plačilo po povzetju, vam pri izdaji paketa kurir zaračuna znesek v vrednosti vašega naročila. V kolikor vas ni doma vam kurir pusti pošiljko na najbližjem prevzemnem mestu. Pošiljki lahko sledite s sprejemno številko, ki jo prejmete na posredovano telefonsko številko.

 

Poštno ležeče: Pošiljko pošljemo priporočeno, tako da jo morate na izbrani poštni poslovalnici prevzeti osebno. Stroški Pošte Slovenije za poštno ležečo pošiljko so dodaten 1 EUR.
Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije (iskanje poslovalnic). Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico. Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (ponavadi 1 dan). Prejemnik pošiljke na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.


Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1103 Ljubljana

Osebni prevzem: Pošiljko lahko prevzmete na naslovu skladišča Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. V kolikor izberete osebni prevzem morate naročilo plačati vnaprej (paypal, kreditna kartica ali plačilo na TRR).

 

Diskretna dostava

Pošiljka je zapakirana v rjavo, neoznačeno škatlo. Na nalepki kurirske službe je naveden le prejemnik ter ime našega podjetja (Spletna fuzija d.o.o.). Imena spletne trgovine www.kondomanija.si ni navedenega na pošiljki.