1. Registracija 

Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

 

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/-ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Ko je pogodba o nakupu enkrat sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

 

3. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju: pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodaten 1 EUR.
* Po predračunu: ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na želeni naslov.
* S sistemom PayPal: sistem PayPal omogoča varno plačevanje preko spleta s plačilnimi karticami. Več o sistemu izveste na www.paypal.com.
* s kreditno kartico

 

4. Dostava

V kolikor je znesek naročila nižji od 25 EUR, stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR. Pri naročilu nad 25 EUR stroški pošiljanja znašajo le 2,20 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 50 EUR.

Pošiljka je poslana preko GLS-a*, kar pomeni, da vam le to dostavi njihov kurir. Ob oddaji naročila obvezno navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Kurirska služba GLS je zavezana blago dostaviti v roku 1-3 dni. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna pošta ne dostavlja.

*Podjetje Spletna Fuzija si pridržuje pravico izbire druge dostavne službe, če bo naročilo v tem primeru izbpolnjeno na bolj učinkovit način.

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9.-16. ure ali po dogovoru, na Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Predhodno pokličite 041 685 757 oz. takoj, ko so izdelki na zalogi. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju.

 

5. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

 

6. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@kondomanija.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejemati odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupnina bo kupcu vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

7. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 685 757 ali preko e-maila info@kondomanija.si, pošiljke pa vrnete v skladišče upravljalca trgovine, na Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema garancije ni, v kolikor ni ta posebej navedena.

 

8. Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1000 Ljubljana
tel: 041 685 757
e-mail: info@kondomanija.si
Transakcijski račun: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper)
Davčna št.: SI14200724
Upravitelj je davčni zavezanec
Priglasitev 31.1.2011 na okrajnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 2011/12865
Matična št.: 3941523000

 

9. Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Spletna fuzija d.o.o. se zavezuje da bodo vsi osebni podatki varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Za nedoločen čas se hrani naslednje podatke uporabnikov, ki so opravili nakup v spletni trgovini: ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča in arhiv komunikacije.

Za nedoločen čas se hrani tudi podatke uporabnikov, ki so v spletni trgovini sodelovali v trženjski aktivnosti: ime in priimek, elektronski naslov. Ob vsaki trženjski aktivnosti so uporabniki spletne strani obveščeni o pogojih poslovanja in izrecno označijo, da se z njimi strinjajo.

Podjetje Spletna fuzija d.o.o. lahko z uporabnikom stopi v stik preko sredstev komunikacij na daljavo v skladu z določili ZEKom-1.

Trženjske aktivnosti preko elektronskih in sms sporočil bodo jasno označene, pošiljatelj vselej jasno razviden, akcije in promocije ter pogoji njihove uporabe nedvoumno navedeni. Odjava od prejemanja oglasnih sporočil je navedena v samih oglasnih sporočili, odjava je kadarkoli mogoča tudi preko elektronskega naslova info@spletnafuzija.si.

 

Podsvetija