Nakup izdelka

 

1. Na vrhu ali na levi strani zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo vsi izdelki v tej kategoriji ali pa podkategorije izbrane kategorije.

 

2. Izdelki so v podkategorijah nanizani v tabeli. Za podrobnejši ogled izdelka je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.

 

3. V podrobnejšem opisu izdelka lahko poleg širšega opisa vidite še njegovo ceno, stanje zaloge (ali je izdelek na zalogi ali ne), vtipkate pa lahko tudi količino izdelkov, ki jih želite naročiti. Spodaj so prikazani tudi dodatni izdelki, ki vam jih predlagamo ob nakupu že izbranega izdelka.

 

4. V kolikor se odločite za nakup izbranega izdelka, potem kliknite gumb “V KOŠARICO”. Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki. Spodaj levo lahko vtipkate tudi kodo za popust ob nakupu (če jo imate, ni pa nujno!), nato pa nakup v tem koraku zaključite s klikom na “Nadaljujte na zaključek nakupa” v košarici”.

 

5. V primeru, da nakupa še ne želite zaključiti, temveč v košarico dodati še več izdelkov, lahko pritisnete gumb “Nadaljujte z nakupom”, ki vas bo preusmeril na glavno stran Kondomanija.si, kjer boste lahko naprej prosto brskali med izdelki na strani. Število izdelkov v košarici imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana. Kadarkoli se odločite za nakup izdelkov v košarici, se lahko z miškinim kazalcem postavite na napis “MOJA KOŠARICA”, pri čemer se vam odpre spustni meni. Sedaj imate dve izbiri: 1.) klik na gumb “POJDI V KOŠARICO” vas bo pripeljal do koraka, ki je že opisan pod prejšnjo točko (4. korak) in dopušča možnost dodajanja popustov, 2.) klik na gumb “ZAKLJUČEK NAKUPA” pa bo ta korak preskočil in vas popeljal neposredno do izbire dostave vaših izdelkov (popustov v tem koraku ne morete več dodajati!).

 

6. V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoj e-mail naslov in geslo. V primeru, da ste nov kupec, izberite možnost “Ustvari račun” ter sledite navodilom za registracijo novega uporabnika. V primeru, da se ne želite registrirati, lahko naročilo oddate kot gost in sicer tako, da odstranite kljukico pri možnosti “Ustvari račun”.

Urejanje košarice

1. Ko imate artikle dodane v košarici, lahko do njih dostopate s pritiskom na gumb “MOJA KOŠARICA” na vrhu zaslona.

2. V košarici lahko vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.

3. V kolikor želite določen izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite na ikono smetnjaka na polju poleg cene, košarica pa se nato sama osveži. V kolikor imate v košarici več kot en izdelek različne vrste in bi radi iz košarice odstranili popolnoma vse, pod zadnjim navedenim izdelkom kliknite na gumb “IZPRAZNI KOŠARICO”.

4. V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se z miškinim kazalcem premaknite do okenčka kjer je zapisana količina, kliknite na slednjo in vnesite novo količino, nato pa obvezno kliknite še gumb “POSODOBI KOŠARICO”. Sedaj lahko s klikom na gumb “NADALJUJTE NA ZAKLJUČEK NAKUPA” nakup tudi zaključite.

 

Vnos kode za popust

Kodo vnesete v okence za popuste v košarici. Ko vnesete kodo jo potrdite s klikom na gumb  UNOVČI KUPON. Popust se vam avtomatsko obračuna.