Kovinske lisice Fifty Shades

24.90 

Šifra: I2-E24209 Kategorije: , ,
Lastnosti izdelka
ZnamkaFifty shades of grey
Opis izdelka

Svetleča srebrnkasta kovina zagotavlja močan oprijem zapestja, ki vodi do podrejenosti ter občutka nemoči, ki bo razvnel slo vašega partnerja. Sedaj lahko občutja Christiana in Anastasie iz uspešnice Petdeset odtenkov sive, izkusite tudi vi.

Lisice so odličen pripomoček za uravnoteženje edinstvenega izkustva privezovanja, ki v primeru nuje hkrati zagotavlja tudi takojšen pobeg. Lisice so narejene iz kovine, zato so izredno močne in trpežne, poleg tega pa jih s pomočjo ključa in zaklepnega mehanizma enostavno odklenete in zaklenete.

Ker so lisice nastavljive, so primerne za večino zapestij. Zaradi trdnega materiala, jih je preprosto odkleniti, za kar potrebujete le priložen ključ. 2 funkcionalna ključa omogočata popustitev prijema brez uporabe varnostnega vzvoda, tako da vašemu partnerju ni potrebno izdati, da se lahko iz lisic pravzaprav reši tudi brez vaše pomoči.

V vsako izmed lisic je vgraviran tudi moto Petdesetih odtenkov sive, ki se glasi: "Ti. Si. Moj/a." Izdelek ponuja elegantno oživitev fantazij v slogu Christiana Greya in Anastasie Steele in to kar v udobju vašega doma.

Lisice so ločene s 7,6 cm verigo, ki med vklenitvijo omogoča dovolj svobode za premikanje. Lisice lahko pred vklenitvijo partnerja pritrdite na posteljno ogrodje ali pa jih uporabite v kombinaciji s povodcem in vrvjo ter tako razširite svoja obzorja privezovanja.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Plačilo in dostava

Metode plačila:

Plačilo po povzetju   
Plačilo s kreditno kartico   
Plačilo s PayPal sistemom   
Plačilo z UPN nalogom   

Dostava:

Naročila oddana do 13. ure so odposlana še isti dan. 
Uradni rok dostave je do 3 dni, večinoma pa je pošiljka pri vas že naslednji dan.
Dostava Vrednost naročila Cena  
 osebni prevzem   brezplačno  
Kurirska služba GLS
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
 
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Poštno ležeče
do 25,00 €
od 25 € do 50 €
nad 50,00
3,90 €
2,20 €
brezplačno
 
Količinski popusti
Količina Popust
2 izdelka ali več 5%
5 izdelkov ali več 10%
0